Dames 2 verliest van Overwetering 3

Zondag 12 februari, op de planning de wedstrijd tegen Overwetering dames 3. In de eerste helft van het seizoen hadden we maar nipt van deze meiden gewonnen, dus ondanks hun zesde plaats op de ranglijst heerste er wel wat gezonde spanning. Echter konden we deze spanning al vanaf het begin van de wedstrijd niet goed omzetten in fanatisme en scherpheid. Waardoor we vanaf het begin van de wedstrijd al een achterstand hadden van ongeveer 2 doelpunten. In de eerste helft zat de verdediging niet scherp genoeg dicht, waardoor er gaten ontstonden. En in de aanval kwamen we niet tot voldoende druk, waardoor we niet langs de sterke verdediging van Overwetering kwamen. En vonden we wel een gaatje in de verdediging, dan waren we niet scherp genoeg in de afronding. Ondanks dat alles konden we de eerste helft nog wel bijblijven, waardoor we in de rust tegen een achterstand van 13-11 aankeken. In de tweede helft konden we de wedstrijd niet omdraaien en lieten we Overwetering zelfs nog meer uitlopen. Na 15 minuten was het verschil al uitgelopen naar 6 doelpunten. We kregen geen grip op de aanval van Overwetering, waardoor ze doelpunten bleven scoren. En in onze aanvallen maakten we de kans nog niet goed af of schoten we onze kans net op de paal & lat. Kortom, geen wedstrijd om over naar huis te schrijven. Eindstand 28-19. Aankomende donderdagavond spelen we tegen Bathmen dames 3. Momenteel de nummer 2 van de ranglijst en vorige keer wonnen we slechts met 1 doelpunt verschil. Om de eerste plaatste behouden, moeten we winnen van deze dames! Dus alle aanmoedigingen zijn nu zeker welkom! Aankomende donderdag om 20:00 uur in sporthal 't Mossink