Dames 2 op doelsaldo koploper

Zaterdagavond 22 oktober, de wedstrijd tegen LHC dames 4 stond vandaag gepland. De wedstrijd kwam zeer traag op gang voor ons doen, waardoor we het eerste kwartier niet lekker speelden. De stand was telkens wel 1 a 2 punten in het voordeel van ons, maar veel verder dan dat kwamen we niet los. LHC speelde telkens hun cirkelspeelsters vrij, waardoor ze vrij schot kans hadden. Daarbij waren wij erg gefocust op de break-outs, maar daardoor liep het spel heel rommelig of leden we weer balverlies. Halverwege de eerste helft was de stand dan ook 10-8.. Maar toen ging gelukkig de knop om, wij kregen meer grip op hun cirkelspeelsters, ze vervingen de tactiek van 4-2 aanval naar 5-1 aanval wat in ons voordeel was en wij speelden de aanvallen met meer druk & wisten de lengte van de keepster te passeren. Ruststand 12-9 De tweede helft denderden we lekker door. De dekking stond sterk, afstandschoten werden goed geblokt en de cirkelspeelster was niet goed meer aanspeelbaar. In de aanval gingen we vrolijk door met de break-outs en als dit niet lukte, maakten we er een effectieve aanval van. Al met al een prima pot met zeker een paar verbeterpuntjes, maar de 3 punten en het doelpuntensaldo blijft in Holten. Eindstand 29-16