Dames 2 blijft na zege in Heeten koploper

Onze vierde competitie wedstrijd en ja, waar moeten we beginnen. De eerste helft begonnen we niet scherp genoeg en dan voornamelijk in de verdediging. In de aanvallen maakten we gelukkig wel onze kansen af, maar door de vele gaten in de verdeging liep Heeten tegen de rust aan op ons in. Rust stand 13-11, in ons voordeel. In de rust kregen we een kleine peptalk van onze top coach Julia, waardoor de tweede helft meer fanatisme in de verdediging kwam. We sloten weer beter en ons toppertje Alana hield een paar mooie ballen tegen! Helaas liep de aanval wat minder soepel, waardoor we niet al onze mooie kansen afmaakten. Ook stond de Heetense goalie ons vaker in de weg. Gelukkig konden we de nipte voorsprong vast houden en met een einduitslag van 22-19 in ons voordeel gingen de punten weer mee naar Holten. Volgende week spelen we weer op za. avond, om 18.40 thuis tegen Overwetering dames 3, die momenteel op de 5e plek staan.