Handbalchallenges

2021-02-09

Via de mail ontvangen alle leden wekelijks een aantal challenges. De challenges zijn bij elkaar gezocht om je conditie en behendigheid op peil te houden.
Deze challenges zijn bedoeld voor ALLE leden van HV Holten.

Ondertussen is de 4e challenge verstuurd en we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden, zijn de filmpjes duidelijk, moeten we het moeilijker maken? Stuur je reactie naar tc@hvholten.nl. We hebben de afgelopen weken verschillende filmpjes ontvangen maar dat kunnen er nog veel meer zijn!! Ook filmpjes van oudere challenges mag je nog gerust sturen. HOE MEER HOE BETER!!

Stuur je filmpje uiterlijk (elke) zondagavond  naar: tc@hvholten.nl.

Heb je zelf nog een leuke challenge? Stuur die dan naar skp@hvholten.nl. Wie weet komt die dan één van de volgende weken in het programma.

Onder alle ingestuurde filmpjes verloten we aan het einde een hoodie met het logo van HV Holten en je naam op de achterzijde.

Laat zien wat je kunt!!