Dames recreanten 1 boekt mooie zege op SDOL 2

Afgelopen woensdagavond moest dames recreanten 1 thuis aantreden tegen de nummer 3 SDOL 2. Uit had Holten met 11-7 verloren dus hoopten de dames op een goed resultaat.

SDOL ging goed van start en kwam na 10 minuten met 0-3 voor. Daarna ging het beter lopen bij Holten en kwam het tot 2-3 terug. Door iets minder goed te verdedigen zag SDOL kans om uit te lopen naar 3-5. Holten miste een strafworp, maar met mooie treffers van Else Ebrecht en Renske Veneman wist Holten bij rust op 5-5 te komen.

Holten startte de tweede helft goed en kwam gelijk met 6-5 voor. Keepster Lynn Stokkers bleek in de tweede helft uitstekend op dreef te zijn. Met enkele fraaie reddingen hield zij SDOL van scoren af. Femke Haverslag knalde met 2 harde afstandsschoten Holten naar en toch wat onverwachte 10-7 voorsprong. Met nog 5 minuten te spelen zag Holten in dat deze wedstrijd gewonnen kon /moest worden. Met o.a. nog 2 fraaie treffers van Juulke Haarman wist Holten de voorsprong vast te houden. SDOL deed in de slotseconden nog iets terug, maar Holten kon met een keurige 12-10 overwinning de 2e zege in de competitie pakken.

Op vrijdagavond 1 maart speelt Holten om 20.00 uur uit tegen Heeten.