Dames 2 boekt regelmatige zege op LHC

Door de afgelaste wedstrijden door corona geeft de stand in de 3e klasse een vertekend beeld. Dames 2 van Holten stond tot dit weekeinde 3e, maar had 2 wedstrijden minder gespeeld dan CVO dat de 1e innam. Holten dat een 2 tal A jeugdspeelsters in haar gelederen had opgenomen startte goed en kwam in de beginfase al met 6-2 voor. Daarna speelde LHC een aantal keren de cirkelloopster goed aan, waar door de stand kon worden teruggebracht tot 6-4. In de laatste 10 minuten benutte Holten een aantal afspeelfouten goed en werd er via een drietal snelle breaks gebouwd aan de 13-6 voorsprong bij rust. Direct na rust was Holten scherp en werd er 2x achter elkaar gescoord. Daarna zakte het spel wat in en wisten de gasten uit Lemelerveld met enige regelmaat hun doelpuntjes mee te pikken. Holten bleef echter regelmatig scoren en liep daardoor uit naar een ruime 26-14 overwinning. Door deze zege staat Dames 2 nu op de 1e plaats met 12 punten uit 7 wedstrijden. CVO staat nu 2e met eenzelfde puntenaantal maar een wedstrijd meer gespeeld. (8-12) Donderdagavond spelen de dames een inhaalwedstrijd tegen de no 5 Heeten 3. De wedstrijd wordt gespeeld in Heeten en begint om 20.15 uur.