Dames 1 dichtbij winst in slotfase

Afgelopen zondagmiddag speelde het dames 1 team van Holten in en tegen Huissen. Vanwege nog enkele blessures moest Holten aantreden met een aantal jeugdspeelsters en met een veldspeelster te weten Famke Ulfman op goal. Halverwege de 1e helft keek Holten tegen een behoorlijke achterstand aan 13-4. Hierna ging het Holtense team van trainer Janek Wyrwich beter draaien. De voortreffelijke spelende Anne Rechterschot zorgde met 2 doelpunten voor een iets dragelijker ruststand 17-8. Na de pauze kwam Holten weer volledig terug in de wedstrijd. Prima gelopen breaks van Lisan Aanstoot, Anne Rechterschot en Karlijn resulteerden in evenzovele doelpunten. Merel Keijzer sierde haar debuut in de Holtense hoofdmacht verder op met doelpunt, waar een prachtige schijnbeweging aan ten grondslag lag. Een afstandsschot van Ilse Klaasses bracht Holten 5 minuten voor tijd op voorsprong 21-23. De scheidsrechter deelde nog enkele 2 minuten tijdstraffen uit aan Holten. Holten scoorde hierna geen enkele keer meer en Huissen liefst zes keer, waardoor Huissen toch met de winst aan de haal ging 27-23.
Komende zaterdagavond 4 februari om 18:40 uur speelt Holten in sporthal 't Mossink tegen Angeren, dat op de vierde plaats staat.
Scores Holten: Anne Rechterschot en Karlijn beide 6, Lieke Ebrecht 4, Lisan Aanstoot, Ilse Klaasses en Mare Visser allen 2, Merel Keijzer 1.